Més de 300 persones participen a la tradicional 'Trobada de Mestres Paellers' de La Floresta


  • Comparteix:

La tradicional Trobada de Mestres Paellers de La Floresta ha aplegat aquest dissabte més de 300 persones a l'exterior del Centre Cívic de Can Llobet. Es tracta d'un dels actes centrals de la Festa Major d'aquest districte, que aquest diumenge ha posat el punt final amb un concert de Gospel i un recital d'havaneres a càrrec del grup Cavall Bernat.

12 paelles per a 320 persones. Aquestes són les xifres que s'han registrat a la Trobada de Mestres Paellers de la Floresta, que ha tingut lloc aquest dissabte a les pistes de Can Llobet en el marc de les activitats programades per a la Festa Major d'aquest districte. Sota un sol intens, els mestres paellers han aplicat tots els seus coneixements culinaris per sorprendre tant a la resta de paellers com als més de 300 participants de la trobada.

Un dels membres de la comissió de festes i mestre paeller, Xavier Sans, ha explicat que l'objectiu principal de la trobada no ha estat tant fer la millor paella com passar una bona estona junts.

Xavier Sans

És una trobada, no un concurs. Cadascú ve amb la seva gent i es fan paelles de 7, 20, 30 i fins a 80 persones. És una tradició que tenim per estar junts.


La festa ha continuat amb una ballaruca a càrrec del Duet Fase 2 i, ja a la nit, amb el gran ball de Festa Major amb l'Orquestra Nocturna.

L'organització s'ha mostrat molt satisfeta per l'èxit de les activitats que han tingut lloc fins ara. Així ho ha explicat Xavier Sans.

Xavier Sans

Molt bé. Des de l'organització estem molt contents amb la partcipació. Tant dijous a la 'Música a la fresca', com ahir amb la 'Nit Jove', la gent ha sortit molt contenta i fins i tot hem hagut de tancar inscripcions. Estem molt contents de com està anant la Festa.


La Festa Major de la Floresta ha arribat aquest diumenge al seu punt final amb la celebració de tres activitats per a totes les edats. Durant el matí hi hagut jocs d'animació per als més menuts a les pistes de Can Llobet. A la tarda l'Institut de Gospel de Barcelona ha ofert un concert i, ja a la nit, la Festa Major d'enguany ha finalitzat amb un cant d'havaneres a càrrec del grup Cavall Bernat i el tradicional cremat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.