Els treballadors de l'estació d'ITV de Sant Cugat fan vaga fins dissabte


  • Comparteix:

Els treballadors de l'estació d'Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de Sant Cugat, gestionada per l'empresa Applus+, s'han sumat a la vaga convocada pels sindicats, que demanen que les millores laborals aconseguides s'incorporin al conveni col·lectiu abans que l'empresa es vengui al grup britànic Candover. Els serveis mínims inclouen les inspeccions que caduquin durant els dies de vaga i que tinguin hora concertada.

L'estació santcugatenca de l'ITV, ubicada al polígon de Sant Mamet, està en vaga des d'aquest dilluns i fins dissabte. Els treballadors reclamen que l'empresa concessionària del servei, Applus+, accepti posar per escrit les millores laborals aconseguides i s'avingui a signar un nou conveni col·lectiu, abans que es faci efectiva la venda de l'empresa al grup britànic Candover.

Els serveis mínims decretats inclouen les inspeccions que hagin caducat o caduquin en els dies de vaga, que tinguin hora concertada i que es tracti d'un vehicle amb una freqüència d'inspecció inferior a un any.

Els propietaris dels vehicles no inclosos en els serveis mínims i la revisió dels quals caduqui durant el període de vaga podran obtenir un document justificatiu a les pròpies estacions d'ITV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.