La policia local troba el cos d'un home de 52 anys que havia mort per causes naturals al seu domicili


  • Comparteix:

La policia local ha trobat aquest dilluns, en un domicili del carrer Dos de Maig, el cadàver d'un home de 52 anys que, segons fonts policials, hauria mort per causes naturals. Els agents locals han estat altertats per un veí de la zona, que ha denunciat la fortor que sortia de la vivenda.

Els fets han tingut lloc aquest dilluns al matí, quan la policia local ha rebut un avís d'un veí de carrer Dos de Maig, denunciant que feia dies que no veia l'home i que la vivenda cada cop feia més mala olor.

Finalment, els agents policials han accedit a l'interior de l'immoble, situat al número 15 d'aquest carrer, on han trobat el cos sense vida d'un home de 52 anys. Segons fonts policials, el cadàver no presentava cap símptoma de violència, fet que feia pensar en una mort natural.

Després de donar avís als jutjats de Rubí, un metge forense s'ha desplaçat fins al domicili on ha certificat que es tractava d'una mort natural i s'ha procedit a aixecar el cadàver.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.