El TSJC condemna l'Ajuntament a indemnitzar un veí per les esquerdes provocades pels arbres en un mur


  • Comparteix:

L'Ajuntament haurà d'indemnitzar amb 901 euros un veí per les esquerdes provocades per les arrels d'un arbre en un mur de la seva propietat. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat el recurs interposat per l'afectat, ja que entén que el consistori s'ha d'encarregar de tenir en perfecte estat els elements de la via pública.

La sentència indica que el recurrent va reclamar per les esquerdes aparegudes el 7 de març del 2000 en un mur de la seva propietat, com a conseqüència de les arrels dels arbres que es troben plantats en una vorera molt estreta i propers a la propietat. Un informe tècnic de Parcs i Jardins indicava que es van fer tasques d'actuació sobre les arrels pels danys que produïa a la propietat privada i l'aixecament del paviment, uns treballs que van finalitzar el novembre del 1999.

El tribunal ha tingut en compte els informes que indiquen com va aparèixer una esquerda d'un centímetre d'amplada en el mur i que aquesta està situada davant de la zona on van fer-se les obres, trobant-se altres posteriorment. Per això consideren que aquest dany és responsabilitat municipal, ja que el consistori s'ha d'encarregar de tenir en perfecte estat els elements de la via pública. El tribunal condemna l'Ajuntament a pagar una indemnització de 901 euros per aquests desperfectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.