Els treballadors d'Applus desconvoquen la vaga als centres d'ITV


  • Comparteix:

Els treballadors de les ITV d'Applus, ECA i Iteuve Technology han desconvocat la vaga prevista fins a finals de setmana. L'acord dels sindicats amb l'empresa contempla posar per escrit les millores laborals aconseguides i negociar el proper mes de setembre un conveni col·lectiu. Applus també es compromet a mantenir els acords laborals davant la venda d'aquesta empresa al fons d'inversió britànic Candover. La desconvocatòria de vaga afecta el centre ITV de Sant Cugat del Vallès.

Les aturades que havien de seguir fins aquest dissabte a les comarques de Barcelona, Tarragona i Lleida han estat desconvocades després que els treballadors hagin aprovat l'oferta de la direcció d'Applus. A Girona, on la concessió la té una altra empresa, Revesa, ja no hi havia vaga.

Els empleats de les ITV han suspès la vaga perquè Applus reconeixerà per escrit les actuals condicions laborals i mantenir-les davant la venda d'aquesta empresa al fons d'inversió britànic Candover.

Els treballadors d'aquesta empresa volen que es garanteixin per escrit les condicions salarials, de jornada, vacances i millores en situacions d'incapacitat transitòria, entre d'altres aspectes de què actualment gaudeixen. D'aquesta manera, els treballadors pretenen conservar-les davant la imminent venda a grup d'inversions de capital de risc.

Els empleats de RVSA, que ofereixen el servei d'ITV a Girona, havien desconvocart la vaga la setmana passada perquè l'empresa es va comprometre a posar per escrit les seves condicions laborals.

Durant la vaga, els serveis mínims només han permès que un 15 % dels cotxes programats passessin les ITV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.