El propietari del nucli zoològic de Cal Castillo reclamarà de nou la llicència d'activitats per a la seva explotació


  • Comparteix:

El propietari del nucli zoològic de Cal Castillo, a Sol i Aire, tornarà a sol·licitar la llicència d'activitats a l'Ajuntament després d'haver confirmat jurídicament la titularitat dels terrenys que ocupa el nucli. Josep Castillo assegura que la seva explotació compleix tots els requisits i diu que el consistori es va 'equivocar' quan va ordenar el cessament de l'activitat.

El propietari de Cal Castillo ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que ha guanyat el contenciós administratiu contra la denegació de la llicència de la Generalitat. Segons Josep Castillo, la via judicial ha demostrat que tots els terrenys que ocupa el nucli zoològic són seus, i no de titularitat pública com mantenien el govern català i l'Ajuntament. Castillo afirma que el consistori es va 'equivocar' quan va ordenar el cessament de l'activitat.

Josep Castillo

Vam interposar un recurs contenciós administratiu i l'hem guanyat. Confirma que no ocupem terrenys que no siguin nostres.


Entre els arguments esgrimits per l'Ajuntament per denegar la llicència d'activitats -avalats pel Consorci del Parc de Collserola i pel departament de Medi Ambient de la Generalitat-, hi ha el fet que el nucli semblava estar dins del perímetre del parc, i en concret en uns terrenys qualificats com a Parc Forestal de Reserva Natural, que no permeten aquesta activitat. A més, el consistori assegurava que el nucli ocupa uns terrenys públics i trepitja una riera gestionada per l'Agència Catalana de l'Aigua.

Després de guanyar el contenciós administratiu, Josep Castillo considera que la situació de la seva explotació és totalment legal i per això pensa demanar de nou la llicència d'activitats municipal.

Josep Castillo

Segueixo tenint el nucli reconegut per la Generalitat, que ha confirmat la llicència. Tot està en regla, excepte el permís d'activitats de l'Ajuntament, que tornaré a sol·licitar.


El nucli zoològic de Cal Castillo ocupa una hectàrea de terreny a Sol i Aire i ofereix visites guiades a escoles i centres d'atenció a persones amb disminucions físiques i psíquiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.