Correus amplia l'horari de l'oficina de la Floresta i vol reformar la de Sant Cugat


  • Comparteix:

L'oficina de Correus de La Floresta ha ampliat el seu horari d'atenció a l'usuari des d'aquest mes de setembre. L'ens públic també ha aprovat el pressupost de reforma de la seva oficina de Sant Cugat, però està buscant un local provisional per traslladar la seva activitat mentre durin les obres.

Des d'aquest mes, l'oficina que Correus té a l'estació de La Floresta ha ampliat en una hora la seva franja d'atenció al públic, que a partir d'ara és de 10 a una. Segons el portaveu de Correus a Catalunya, Vicenç Ibàñez, l'horari s'ha pogut ampliar un cop han acabat les reformes de l'oficina:

Vicenç Ibañez

Millorarem l'oficina de la Floresta per atendre millor els usuaris


Pel que fa a l'oficina de Sant Cugat, l'ens té previst remodelar-la i ja ha aprovat el projecte de millora. Les obres encara NO tenen calendari d'execució perquè Correus NO troba un local adeqüat per oferir el seu servei mentre es facin les reformes:

Vicenç Ibañez

Ens trobem amb la dificultat de trobar un local provisional mentre durin les obres de reforma de l'oficina de Sant Cugat


Aquesta setmana acabaran les obres del nou centre de Correus a Sant Cugat, que serà la segona planta de distribució més important de l'Estat Espanyol, i que han suposat una inversió de més de 30 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.