Pomar diu que el nucli zoològic de Cal Castillo no tindrà llicència perquè ocupa terrenys forestals del Parc de Collserola


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Medi Ambient assegura que el nucli zoològic de Cal Castillo mai arribarà a tenir llicència municipal perquè ocupa uns terrenys forestals del Parc de Collserola que no admeten aquesta activitat. Eduard Pomar remarca que tots els informes coincideixen en què la legalització del nucli no és possible, i afegeix que el cessament de l'activitat es farà efectiu un cop finalitzi el procés judicial obert.

Segons ha explicat el titular municipal de Medi Ambient, Josep Castillo va impugnar judicialment la denegació de la declaració de nucli zoològic. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va sentenciar que s'havia produït un defecte de forma durant el tràmit, ja que Castillo no s'havia pogut personar en el tràmit d'audiència per defensar la seva posició. Per tant, el propietari del zoològic de Sol i Aire tindrà dret a ser escoltat abans que es prengui una decisió sobre la continuïtat de l'explotació. Ho explica Eduard Pomar.

Eduard Pomar

La sentència diu que li han de donar tràmit d'audiència i després es decidirà si s'aprova o es denega la declaració de nucli zoològic.


Tot i que l'Ajuntament està a l'espera de la finalització d'aquest tràmit, Eduard Pomar ha avançat que el nucli zoològic no obtindrà mai la llicència d'activitats municipal, ja que ocupa uns terrenys forestals del Parc de Collserola que no admeten aquest ús.

Eduar Pomar

Tots els informes diuen que no es pot fer aquesta activitat en terrenys del Parc de Collserola. Per tant, no es pot legalitzar aquesta situació.


Pomar recorda que tant el Consorci del Parc de Collserola com el departament de Medi Ambient de la Generalitat han emès informes que coincideixen en la incompatibilitat entre l'activitat de Cal Castillo i els terrenys forestals on està ubicada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.