La XII Festa Major de Sol i Aire arrenca amb el pregó i un concert de Gospel


  • Comparteix:

La Festa Major de Sol i Aire ha arrencat aquest divendres amb el tradicional pregó, que enguany ha anat a càrrec d'un dels veïns que porta més temps al barri, Rafael Ulecia. La comissió de festes ha preparat un cap de setmana carregat d'activitats adreçades a tota la família, on no hi faltaran la disco mòbil, la cursa de vehicles casolans o el sopar popular.

El pregó ha donat, com cada any, el tret de sortida a la XII festa major del petit barri de Sol i Aire. L'encarregat de fer-ho en aquesta ocasió ha estat Rafael Ulecia, un dels veïns que porta més anys vivint en aquest districte. Finalitzat el pregó s'ha celebrat el vi d'honor i la festa ha continuat amb la presentació d'un concurs de fotografia sobre Sol i Aire, que els mateixos veïns avaluaran diumenge, amb un concert de Gospel a càrrec del grup 'Essència de vida', i amb la Disco Mòbil 'J.C. Sound'.

El president del barri, Guillem Roca, s'ha mostrat molt il·lusionat amb aquesta festa major i ha destacat la unió que hi ha entre els veïns de Sol i Aire.

Guillem Roca

Aquesta és la XII Festa Major. Aquest any seguim il·lusionats. Som poquets però ben avinguts i molt constants.


De la seva banda l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha destacat la forta personalitat de Sol i Aire. L'escoltem.

Lluís Recoder

Una festa que fa 12 anys que se celebra en un barri amb una personalitat molt forta, no gaire gran però amb gent ben avinguda. Una festa molt agradable.


Les activitats continuen aquest dissabte amb la inauguració del parc per a nens i nenes, una festa infantil amb inflables i l'exposició fotogràfica que puntuaran els propis veïns. Ja a la nit hi haurà el tradicional sopar de germanor, probablement un dels actes més destacats d'aquesta festa, i que culminarà amb la música de la Súper Disco Mòbil "J.C Sound".

Diumenge, últim dia de la festa major de Sol i Aire, començarà amb les pràctiques del grup d'autoprotecció del barri que s'encarrega de vetllar perquè no hi hagi incendis forestals i d'avisar ràpidament els bombers en cas que es produeixin.

A les sis de la tarda tindrà lloc la cursa de vehicles casolans, que anirà seguida d'una xocolatada popular. A les nou del vespre, hi haurà el lliurament de premis de la cursa casolana juntament amb el sorteig del regal del soci, i finalment, i com a cloenda, es farà el pica-pica tradicional. Des de l'organització preveuen que els actes més importants reuneixin entre 200 i 300 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.