Sol i Aire posa el punt final a la Festa Major amb l'objectiu que el barri es legalitzi a curt termini


  • Comparteix:

Una cursa de vehicles casolans i el pica-pica tradicional han posat el punt final, aquest diumenge, a la Festa Major de Sol i Aire. L'associació de veïns, que ha fet un balanç positiu de les activitats que s'han dut a terme durant tot el cap de setmana, demanen per a l'any vinent que la situació del barri quedi legalment regularitzada.

Sol i Aire ha posat aquest diumenge el punt final a la XII Festa Major. Després d'un cap de setmana ple d'activitats, les festes d'enguany han finalitzat amb la celebració d'una cursa d'andròmines, que ha anat seguida d'una xocolatada popular i, ja com a cloenda, del tradicional pica-pica. L'Associació de veïns, encarregada d'organitzar la Festa Major, ha valorat molt positivament el desenvolupament de les activitats previstes. No obstant això, han reconegut que enguany la participació ha minvat com a conseqüència de l'inici de les vacances. Escoltem el president de l'Associació, Guillem Roca.

Guillem Roca

Hi ha hagut anys amb més afluència de públic. Això depèn de l'any. Ara és època de vacances. Però bé, ens ho hem passat molt bé.


Entre les activitats realitzades durant el cap de setmana han destacat, especialment, les nits musicals amb la Disco Mòbil, el concert de Gospel a càrrec del conjunt 'Essència de vida', la tradicional cursa d'andròmines, el concurs de fotografia, els àpats populars i una demostració del grup d'autoprotecció forestal.

Pel que fa als objectius per a l'any vinent, Roca ja ha apuntat que, a banda de continuar celebrant la Festa Major amb les màximes activitats possibles, l'associació de veïns espera que, d'una vegada per totes, el barri disposi d'una cobertura legal. Concretament, el president de l'associació ha demanat que Sol i Aire es legalitzi, com en el seu moment va passar amb la Floresta i can Cortés.

Guillem Roca

Sol i Aire fa 60 anys que existeix i no tenim una solució definitiva en quan al Patronat de Collserola. La nostra il·lusió és que es legalitzi, igual que s'ha fet amb Can Cortés i la Floresta.


L'associació de veïns reivindica la vinculació històrica entre Sol i Aire i la serra de Collserola, que a mig termini podria ser declarada Parc Natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.