El vestíbul de l'estació de Mira-sol es començarà a construir després de l'estiu


  • Comparteix:

El govern ha adjudicat les obres de construcció d'un nou vestíbul a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Mira-sol. El projecte contempla adequar les instal·lacions a persones amb mobilitat reduïda. Els treballs, que començaran després de l'estiu, tindran una durada de 8 mesos i un cost d'1'7 milions d'euros.

El nou vestíbul, de 237 metres quadrats, acollirà les màquines expenedores, les barreres tarifàries la sala del cap d’estació, els serveis i dependències de FGC.

El vestíbul connectarà amb la zona superior, on hi ha les vies, mitjançant escales mecàniques i fixes, i un ascensor. Aquest espai conduirà fins a una zona d'espera coberta de 52 metres quadrats.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica que les obres serviran adequar l'espai a persones amb mobilitat reduïda.

Mercè Conesa

Un dels objectius és que totes les estacions de FGC s'adaptin a les persones amb mobilitat reduïda com s'ha fet recentment a Valldoreix. El 2007 s'adaptarà la de Mira-sol.


Els treballs a l'estació de Mira-sol van començar a finals de maig. En aquella ocasió, es va desplaçar la cambra d'encavalcament de l'estació per construir-hi ara un nou vestíbul

L'objectiu de les obres és adequar l'estació a l'increment d'usuaris que tindrà aviat a causa del desenvolupament urbanístic que tindrà la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.