Només una santcugatenca aprofita la beca de l'Ajuntament per assistir a la UCE

El conveni amb l'UCE es va signar el 17 de juliol

Societat

Publicat el 25/ago/06 per Neus Pares

Només una santcugatenca s'ha beneficiat de la beca de l'Ajuntament per assistir a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent. Deu santcugatencs més han participat als cursos, però no s'han pogut acollir a aquests ajuts perquè no seguien el curs íntegrament, durant els nou dies que dura la Universitat.

La Universitat Catalana d'Estiu i l'Ajuntament de Sant Cugat van signar un conveni de col·laboració el passat 17 de juliol, amb una aportació de 200€ per tres santcugatencs que participessin als cursos de la 38ena edició de l'UCE. El regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, ha visitat la Universitat i ha aprofitat per trobar-se amb els becats. Puigneró s'ha felicitat per la col·laboració amb l'UCE, i ha assegurat que espera poder consolidar aquesta col·laboració pels propers anys.

D'altra banda, el vice-president de l'UCE, Jordi Sales, assenyala que l'objectiu d'aquestes beques és ajudar als santcugatencs a vincular la vida universitària amb els problemes habituals que plantegen les societats avançades.

Jordi Sales

Esperem que aquestes beques ajudin als santcugatencs a participar en diàleg entre la vida universitària dels Països Catalans i els problemes que com a ciutadans tenim per resoldre.


Recordem que la Universitat Catalana d'Estiu acabarà aquest divendres.