FECSA, exculpada de l'incendi de La Floresta de l'any 94


  • Comparteix:

Imatge cedida per TV3

Imatge cedida per TV3

L'Audiència de Barcelona ha absolt 2 responsables de FECSA que van ser acusats de provocar l'incendi que, l'agost del 94, va arrasar 200 hectàrees de Sant Cugat i va ferir dos veïns. El tribunal ha exculpat els 2 homes perquè no s'ha pogut demostrar que l'incendi el provoqués un curtcircuit a la línia elèctrica pel desgast del cablejat.

L'Audiència ha exculpat la companyia elèctrica en considerar que no hi ha proves suficients per condemnar FECSA ja que l'acusació desconeix el lloc de l'inici del foc i no disposa de proves pericials avalades per tècnics.

La Fiscalia de Medi Ambient va sol·licitar indemnitzacions mil·lionàries a FECSA i un any de presó pel cap de manteniment i el cap de zona del Valès en considerar que l'empresa hauria d'haver canviat el pal de llum en mal estat, i que se suposava que havia estat l'origen de l'incendi.

L'incendi va cremar 200 hectàrees de terreny i va ocasionar cremades a dues persones i danys materials a diversos habitatges, per un valor de 120 mil euros. Els dos veïns de la Floresta que van patir cremades i TABASA, l'empresa explotadora dels Túnels de Vallvidrera, també reclamen indemnitzacions pels danys materials que van patir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.