El taller de teatre per a persones amb discapacitat psíquica podria seguir durant l'any


  • Comparteix:

Enric Tomàs

Enric Tomàs

El taller de teatre per a discapacitats psíquics podria convertir-se en una activitat estable durant tot el curs, després de la bona acollida que va tenir aquesta iniciativa durant el mes de Juliol. Amb aquest taller l'àrea de Serveis Socials pretén cobrir les mancances d'oferta d'activitats per a persones discapacitades.

Un total de 15 persones amb algun tipus de discapacitat psíquica han participat durant el mes de juliol al taller de teatre impulsat per la Taula per a persones amb Discapacitat i l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament. Segons el regidor de serveis socials, Enric Tomàs, el taller va assolir l'objectiu d'oferir una proposta de lleure per aquestes persones:

Enric Tomàs

La valoració és molt positiva. S'han complert les expectatives i les persones que han portat a terme aquest taller estan satisfetes i creuen que cal potenciar aquest tipus d'activitat.


Ara l'Ajuntament mira de donar continuïtat a aquestes activitats lúdiques i pretén dur a terme el mateix taller de forma estable durant el curs escolar. Escoltem Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Una de les idees que es planteja és acabar de veure si som capaços de tirar endavant un taller com aquest des del mes d'octubre fins al mes de juny.


Amb activitats com aquestes l'Ajuntament mira de cobrir les mancances d'oferta d'activitats de lleure amb les que es troben les persones discapacitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.