Jaume Guixà no supera el tall i Joan Laporta serà reelegit president


  • Comparteix:

El president de la Penya Mil·leni Jaume Guixà no ha reunit les 1.804 signatures necessàries per presentar-se a les eleccions del Barça. Guixà només n'ha pogut reunir 1.694 i d'aquesta manera Joan Laporta serà proclamat president després de ser l'únic que ha superat el tall.

El Barça continuarà sent governat per Joan Laporta. El fins ahir pre-candidat ha estat l'únic que ha superat el tall de les 1.804 signatures i serà reelegit president per quatre anys més. Laporta, resident a Sant Cugat, ha presentat fins a 8.994 firmes, evidenciant que té el suport de bona part dels socis blau-grana.
Per altra banda, Jaume Guixà només ha pogut reunir 1.694 signatures i s'ha quedat a un centenar d'optar a la presidència del club.
L'altre pre-candidat amb opcions, Jordi Medina, ha presentat al club 1.319 firmes i s'ha quedat lluny de superar el tall.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.