Valldoreix rep aquest dissabte els 9 vallesans que aquest agost han estat recorrent la 'Ruta del Quixot'


  • Comparteix:

La 'Ruta del Quixot' que durant aquest agost han estat recorrent 9 vallesans a dalt de 4 carruatges finalitzarà aquest dissabte al Casal de Cultura de Valldoreix. Sota l'organització del Club de Promoción de l'Enganche del Vallès, els expedicionaris han recorregut en 3 setmanes els 800 quilòmetres que separen la població de Viso del Marqués, a Ciudad Real, de Valldoreix.

Nou vallesans han aconseguit realitzar la mateixa aventura que va emprendre ara fa 401 anys Don Quixot de la Manxa de la mà de l'escriptor Miguel de Cervantes. L'expedició va sortir de Viso del Marqués, al sud de Ciudad Real, el diumenge 6 d'agost i, després de rodar un promig de vuit hores diàries durant tres setmanes, arriba aquest dissabte a Valldoreix. Tot i la llargada del recorregut i les caloroses condicions meteorològiques amb què s'han trobat, els expedicionaris estan molt satisfets d'haver completat l'aventura.

Entre les 12 i la una del migdia els carruatges recorreran els carrers de Valldoreix i posteriorment rebran un homenatge per part de l'EMD i que comptarà amb la col·laboració del grup de teatre l'Espiral, l'associació cultural Pentagrama, el Casalet i els veïns i veïnes de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.