La FAV demana tenir veu i vot en el Consell de Serveis Socials, Sanitat i Igualtat


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Veïns ha demanat tenir veu i vot dins el Consell de Serveis Socials, Sanitaris i Igualtat. D'altra banda, la FAV veu amb bons ulls l'obertura del CAP de Valldoreix però reclamen que el nou centre presti visita domiciliària.

La Federació d'Associacions de Veïns demana que s'obri la participació del Consell i s'inclogui un representant veïnal. El seu president, Manel Sánchez, demana que els veïns puguin tenir veu i vot.

Manel Sánchez

No volem que sigui un consell tancat en el qual no es pugui participar amb veu i vot


D'altra banda, la FAV ha manifestat la seva satisfacció per la posada en marxa imminent del nou CAP de Valldoreix. No obstant, Manel Sánchez, ha explicat que reclamen que el nou centre assistencial pugui oferir visita domiciliària:

Manel Sánchez

És lamentable que gent gran que tingui febre alta no pugui ser atesa a casa seva


La FAV creu que el CAP representarà una millora notable en l'assistència sanitària però també han remarcat que aquest CAP arriba amb anys de retard. En aquest sentit, han valorat positivament les noves especialitats com traumatologia o cirurgia menor que a partir de novembre oferirà el nou CAP:



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.