El comerç santcugatenc tanca les rebaixes d'estiu amb un 6% més de vendes


  • Comparteix:

La Federació de Comerciants de Sant Cugat fa una valoració positiva de la campanya de rebaixes d'enguany i calcula que les vendes han augmentat entre un 6 i un 8% respecte a l'any passat. Les xifres són pràcticament calcades a les del conjunt de Catalunya, on el comerç ha facturat prop de 1.000 milions d'euros, amb un creixement d'entre el 5 i el 8% respecte el 2005.

Els comerços de Sant Cugat han despenjat avui els rètols de 'Rebaixes', després de dos mesos de descomptes. El president de la Federació de Comerciants de la nostra ciutat, Josep Lluís Galvany, s'ha mostrat molt satisfet a l'hora de valorar la campanya d'aquest estiu. Segons Galvany, l'augment de les vendes es deu a les altes temperatures que es van viure al juliol, juntament amb la competitivitat de preus.

Josep Lluís Galvany

Tots els comerciants estan molt contents, els ha anat molt bé la campanya i han superat les vendes de l'any passat entre un 6 i un 8%.


La temporada de rebaixes també ha estat bona a Catalunya, que concentra el 18% de les vendes de tot l'Estat. Els comerços catalans han facturat un 8% més que l'any anterior, prop de 1.000 milions d'euros. Es calcula que es va vendre la meitat de tots els productes rebaixats en els primers quinze dies de juliol. Cada comprador s'ha gastat una mitjana de 200 euros, segons ha informat la Confederació del Comerç de Catalunya.

En total, 30.000 comerços catalans s'han sumat als descomptes, que des dels primers dies van oscil·lar entre un 30 i un 50%. Per formats, els establiments que més han venut en el període de rebaixes a Catalunya han estat els petits i mitjans comerços, amb un 45% de la facturació. Els segueixen les marques de moda amb un 30%. La resta de vendes corresponen a grans magatzems i hipermercats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.