Més de 250 dones han fet ús del servei 'Dona Informació' en els dos anys que fa que funciona


  • Comparteix:

La tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa

La tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa

Més de 250 dones han utilitzat el Punt Dona Informació durant els seus dos primers anys de funcionament. La tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa, ha fet un balanç molt positiu de la feina realitzada per aquest servei. Conesa també ha remarcat que, en general, el col·lectiu femení és el que més demandes fa als serveis socials municipals.

El perfil de la sancugatenca que s'adreça al Punt Dona Informació és una dona separada o divorciada i amb una edat compresa entre els 25 i els 44 anys. De les 250 dones que han passat per aquest servei municipal des de l'any 2000, un 31% va rebre informació sobre maltractaments.

La tinent d'alcalde de Serveis Generals, Mercè Conesa, ha subratllat que les dones són les que més recorren als serveis socials que ofereix l'Ajuntament:

Mercè Conesa

La dona té un paper molt actiu en la demanda de serveis públics i això es pot comprovar en l'evolució de les consultes del servei Dona Informació


Conesa ha parlat de xifres i ha dit que, en el seu conjunt, els Serveis Socials del consistori han rebut la visita de 1.089 dones i 262 homes. Si parlem de serveis concrets, el Servei d'Ocupació Municipal, el SOM, va atendre a 560 dones i 423 homes.

En general, Mercè Conesa ha valorat positivament la tasca social que realitza Punt Dona Informació, així com l'augment progressiu de consultes que s'han fet durant el darrer any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.