L'Ajuntament desplega un dispositiu especial de vigilància del Monestir i les seves rodalies


  • Comparteix:

Un vigilant jurat s'encarregarà de la vigilància del Monestir

Un vigilant jurat s'encarregarà de la vigilància del Monestir

L'Ajuntament ha desplegat un dispositiu especial de vigilància a l'entorn del Monestir per garantir la seguretat tant del monument com de les seves rodalies. Aquesta decisió es pren després que en els últims mesos la zona dels jardins del Monestir patís diversos actes vandàlics com ara el trencament dels fanals i del mobiliari urbà.

Des d'aquesta setmana l'entorn del Monestir compta amb un vigilant jurat que, en coordinació amb la policia local, exercirà tasques de seguretat i vigilància.

Aquest dispositiu es reforçarà encara més a partir de l'octubre, quan es posi en marxa el Monestir del Infants. L'objectiu és preservar de les bretolades l'escala del Monestir que confeccionaran els més petits.

Recordem que la zona dels jardins del Monestir ha patit en els últims dos mesos el trencament de fanals en diverses ocasions i el desperfecte de bancs i mobiliari urbà. L'incivisme és un dels eixos que centra la campanya 'Sant Cugat m'estima' engegada per l'Ajuntament per evitar actes vandàlics que costen al consistori la xifra de 900.000 euros anuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.