Els robatoris en habitatges es redueixen una tercera part aquest estiu


  • Comparteix:

Els barris propers a Collserola han notat més la reducció de la delinqüència

Els barris propers a Collserola han notat més la reducció de la delinqüència

Els robatoris en habitatges han disminuït un 36% a Sant Cugat durant els mesos d'estiu. Segons el comissari de la policia estatal, Vicente Carvallo, aquesta disminució de la delinqüència s'ha notat especialment al centre de la ciutat, mentre que les zones allunyades encara han patit alguns casos aïllats. Carvallo atribueix aquests bons resultats al reforç especial del cos estatal després de l'alarma social provocada per l'augment de robatoris i a la bona feina de la Policia Local.

Durant els mesos de vacances, els robatoris a Sant Cugat s'han vist reduïts en un 36% respecte els mateixos mesos del any passat.

Així ho ha assegurat el comissari de la policia estatal, Vicente Carvallo, que ha afegit que als barris més allunyats del nucli és on s'ha notat més la reducció dels atracaments.

Vicente Carvallo

Ha disminuit un 36% respecte l'any passat els mesos d'estiu. La zona de la muntanya del Tibidabo ha estat la més afectada.


Carvallo ha recordat que des del passat mes de maig, quan va esclatar l'alarma social pels robatoris en habitatges, s'han reforçat les patrulles de la policia estatal. El comissari també ha elogiat la important tasca que ha fet la Policia Local durant els mesos de juliol i agost.

D'altra banda, Vicente Carvallo ha explicat que l'arribada dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat el proper mes de novembre no afectarà les tasques administratives, de documentació i estrangeria, que continuarà fent el cos estatal.

Escoltem Vicente Carvallo.

Vicente Carvallo

El dia 1 de novembre es farà el desplagament , i la policia Nacional seguirà amb les competències de estrengeria i documentació.


Recordem que amb l'arribada dels Mossos a la ciutat, les feines de seguretat ciutadana aniran a càrrec del cos policial de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.