El Teatre-Auditori acollirà una gala benèfica contra l'esclerosi múltiple


  • Comparteix:

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza un espectacle al Teatre-Auditori el proper 17 de setembre amb la participació dels Lunnis i les actuacions de Beth, el Mag Lari, Mònica Green o Lucrecia, entre altres. L'Ajuntament aportarà gratuïtament l'espai del Teatre-Auditori i la recaptació de les entrades, cada una de 15 euros, anirà destinada a l'associació.

Els Lunnis seran els coprotagonistes de l'espectacle que tindrà lloc diumenge 17 a les sis de la tarda i que té com a objectiu aconseguir fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple. Això serà possible gràcies a la col·laboració de totes les persones i empreses que participaran a l'acte. En el cas de l'Ajuntament, cedirà l'espai del Teatre-Auditori de forma gratuïta.

L'alcalde Lluís Recoder ha felicitat la presidenta de l'associació, Rosa Maria Estrany, per l'activitat que ha realitzat la Fundació des del 1989 i ha assegurat que Sant Cugat se sent orgullosa d'acollir actes com aquest.

Lluís Recoder

Sant Cugat se sent orgullosa de rebre projectes amb tanta energia positiva com aquest i estem molt agraïts de poder canalitzar aquesta energia a l'escenari del nostre Teatre-Auditori.


La part artística la posaran Beth, Monti, Mònica Green, Toni Albà, Marc Parrot, el Mag Lari i Lucrecia. Maria Rosa Estrany ha agraït la col·laboració de tots aquests artistes i ha explicat que el principal objectiu de la Fundació és habilitar un espai a la Vall d'Hebron per a l'esclerosi múltiple.

Rosa Maria Estrany

Des de la Fundació tenim un repte que és habilitar un espai a la Vall d'Hebron. Ens està costant molt però creiem que entre tots ho aconseguirem.


Televisió Espanyola enregistrarà l'espectacle, que posteriorment retransmetrà de forma íntegra. A més, a la botiga del Teatre-Auditori i a l'Oficina de Turisme es posaran a la venda samarretes infantils amb el logotip de l'acte.

En l'acte també han col·laborat el Grup XXI, PGS, La Xarxa, el Diari de Sant Cugat, Anexa i 78 Estudi Plural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.