Una àmplia delegació santcugatenca visitarà Alba per avançar l'agermanament


  • Comparteix:

La comitiva assistirà a la tradicional Fira del Tartufo a partir del 6 d'octubre

La comitiva assistirà a la tradicional Fira del Tartufo a partir del 6 d'octubre

L'alcalde, els portaveus municipals i representants de diferents entitats de Sant Cugat viatjaran a la ciutat italiana d'Alba a principis d'octubre per assistir a la Fira de la Tòfona Blanca. Amb aquesta visita, la delegació local vol fer un pas més en el procés d'agermanament amb la localitat piemontesa.

La visita s'iniciarà el 6 d'octubre, coincidint amb la tradicional Fira de la Tòfona Blanca, que durant uns dies fa que la ciutat d'Alba passi dels 35.000 habitants habituals fins als més de 200.000. El president del comitè santcugatenc d'agermanament amb Alba, Joan Casajuana, explica en què consisteix aquesta popular festivitat.

Joan Casajuana

Són molts festius, tot l'any fan coses. Ara fan la fira de la trufa, el tartufo, i organitzen campionats per trobar la trufa més gran de l'any.


La delegació santcugatenca, encapçalada per l'alcalde i els portaveus municipals, es completarà amb els membres de diverses entitats que participaran a les activitats de la Fira del Tartufo. Els Bastoners de l'Esbart i el grup de gimnàstica rítmica del CMSC viatjaran fins a la ciutat italiana amb la comitiva local.

El regidor de Relacions Institucionals, Jordi Puigneró, diu que els intercanvis entre la societat civil són la part més important d'un agermanament.

Jordi Puigneró

El més important d'un agermanamernt són els intercanvis, no l'agermanament polític. La societat civil s'ha d'enriquir mútuament.


Alba es troba a la regió italiana del Piemont, a prop de Torí. Té una població de 35.000 habitants i destaca per la indústria tèxtil i alimentària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.