Un accident causat per una motocicleta a la Rambla Ribatallada provoca un mort i un ferit


  • Comparteix:

Mor un home de 81 anys i una dona de 64 pateix lesions de diversa consideració en un atropellament provocat divendres per un ciclomotor a la Rambla Ribatallada. La víctima ha mort després de ser ingressada en estat greu a l'Hospital General de Catalunya, amb una aturada cardíaca i un traumatisme cranial. El jutjat d'instrucció de Rubí ha obert diligències sobre aquets fets, així com el Jutjat de Menors, ja que el conductor del ciclomotor té 15 anys.

L'accident es va produir divendres a la Rambla Ribatallada, cruïlla amb el carrer Barcelona. A causa de l'accident, l'home va patir una aturada cardíaca i un traumatisme cranial. En estat greu, va ser traslladat a l'Hospital General de Catalunya, on va morir diumenge.

L'atropellament es va produir quan els cotxes estaven aturats davant del pas de vianants i un motociclista els va avançar pel costat, enduent-se per davant les dues persones que creuaven en aquell moment. El conductor del ciclomotor, de 15 anys, es va trencar la tíbia i el peroné d'una cama. Actualment, el cas està 'sub iudice' en el jutjat d'Instrucció de Rubí i el Jutjat de Menors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.