Continua activat el pla d'emergència per les pluges


  • Comparteix:

Continua activat el dispositiu d'emergència municipal per donar resposta als forts aiguats que s'esperen aquests dies. Les pluges han provocat incidències poc importants a la via pública i petites inundacions en edificis públics i particulars que han obligat els Bombers a fer nombroses sortides a la nostra ciutat..

Els aiguats d'aquests dos últims dies i les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya mantenen en alerta els efectius municipals. El dispositiu d'emergència, presidit pel mateix alcalde de la ciutat Lluís Recoder, continua activat i la policia municipal treballa conjuntament amb la brigada de neteja municipal i diverses empreses concessionàries del consistori.

L'alcalde Lluís Recoder explica quines són les dues línies d'actuació del pla d'emergència.

Lluís Recoder

Estem treballant en dues línies d'actuació, d'una banda restituir la normalitat i de l'altra fomentar la prevenció.


En aquests dos últims dies, els aiguats han provocat incidències a la via pública per acumulació de fang i aigua, i s'han hagut de tallar alguns carrers. També han estat malmesos diversos vials dels districtes i carrers sense asfaltar, i s'han produït petites inundacions en cases i edificis públics.

Aquest dimecres tècnics de l'ajuntament han hagut de tancar el pas que va des del Centre Cívic de la Floresta fins a l'estació dels Ferrocarrils ja que el talús es va patir una esllavissada. Ferrocarrils de la Generalitat ha estat treballant aquest dimecres per tornar a obrir el pas que dóna accés a l'estació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.