La il·luminació del passeig Gaudí millorarà amb un canvi de fanals


  • Comparteix:

L'Ajuntament millorarà la il·luminació del passeig Antoni Gaudí. Així ho ha manifestat el tinent d'alcalde Joan Recasens en una trobada amb l'Associació de Veïns de l'Eixample Sud, que també ha expressat la seva preocupació per l'estat del Parc de l'Arborètum.

En la reunió mantinguda per l'associació, l'alcalde i els tinents d'alcalde, Toni Ramon i Joan Recasens, l'entitat veïnal ha posat sobre la taula diversos aspectes a millorar del barri.

Una de les quiexes és la manca d'il·luminació del passeig Antoni Gaudí a causa de les branques dels arbres, que impedeixen que la llum arribi a terra.

Segons Miquel Quintana, president de l'associació, l'alcalde Lluís Recoder s'ha compromès a canviar els llums d'aquesta via.

Miquel Quintana

El projecte d'il·luminació ja estava en marxa fa temps però ara estem pendents d'uns nous pressupostos que han d'arribar en breu.


Un dels altres punts que l'entitat denuncia és l'estat de deixadesa del Parc de l'Arborètum. L'associació reclama que es tiri endavant el projecte que ha de servir per acondicionar aquesta zona.

Segons Quintana, l'associació es reunirà en breu amb el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, per tractar el projecte de millora del parc.

Miquel Quintana

Volem tirar endavant ja el projecte, perquè ja fa anys que n'existeix un.


L'associació també ha expressat a l'alcalde la preocupació pels actes d'incivisme que es cometen al passeig Gaudí. Segons l'entitat, grups de persones s'hi reuneixen sovint per beure alcohol i també és habitual veure-hi circular motocilcetes.

L'entitat ha assegurat que l'alcalde s'ha compromès a tenir una trobada amb l'associació i el nou comissari dels Mossos d'Esquadra per impedir aquests actes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.