El Centro Castellano Manchego distingeix Salvador Gausa com a Manxec de l'Any


  • Comparteix:

Prop de 80 persones han assistit aquest dissabte al tradicional dinar institucional que ha celebrat el Centro Castellano Manchego en el marc de les seves Jornades Culturals. Aquesta podria ser l'última edició amb Juan Carrasco com a president, ja que ha anunciat la seva intenció de deixar el càrrec l'any vinent.

El dinar institucional ha servit per congregar un any més els socis del centre amb representants polítics santcugatencs i dels voltants i mitjans de comunicació. A l'acte hi ha assistit Salvador Gausa, alcaldable pel PSC, que enguany ha rebut el reconeixement de Manxec de l'any. El president de l'entitat, Juan Carrasco ha volgut destacar l'ajut que Gausa ha aportat a l'entitat i ha negat motius electoralistes a l'hora de triar el premi d'enguany.

Juan Carrasco

Salvador Gausa perquè ja f aanys que ens ajuda amb el tema informàtic i la junta directiva va creure que era la millor manera d'agraïr-li, sense cap altra intencionalitat.


Carrasco ha anunciat la seva intenció d'abandonar la seva activitat com a president de l'entitat l'any vinent després de 20 anys al capdavant, per donar pas a les noves generacions. De la seva banda, Salvador Gausa ha volgut destacar la tasca feta per Juan Carrasco al Centro Castellano-Manchego.

Salvador Gausa

Una persona que ha fet una contribució molt important per a què la gent que acabava d'arribar se sentís d'aquí.


Aquestes serien doncs, les darreres Jornades Culturals de Juan Carrasco com a president en un moment en què les negociacions amb l'Ajuntament per ampliar la seva seu segueixen aturades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.