Sant Cugat s'acull als ajuts de la Generalitat per a llars d'infants


  • Comparteix:

L'Ajuntament s'acollirà als ajuts de la Generalitat per dotar les escoles bressols municipals amb més recursos. L'àrea de Serveis Socials està treballant per cumplir els terminis de la convocatòria d'aquests ajuts, que acaba a finals de mes.

El ple municipal ha aprovat per unanimitat que l'Ajuntament es presenti a la convocatòria pública d'ajuts de la Generalitat per les llars d'infants municipals. La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, s'ha felicitat per la propera arribada d'aquest recursos que permetran reforçar els serveis que ofereix el consistori.

Àngels Solé

Qui donava ajudes a aquestes famílies desafavorides era el propi Ajuntament des de Serveis Socials i aquesta intervenció de la Generalitat permetrà el reforçament d'altres àmbits.


Des de PSC i Iniciativa, però, han mostrat la seva preocupació per saber si s'arribarà a temps de presentar tota la documentació al Departament d'Educació i Universitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.