La masia de Torre Blanca tornarà a obrir les portes a principis d'octubre


  • Comparteix:

La sala annexa estarà enllestida el gener del 2007

La sala annexa estarà enllestida el gener del 2007

Les obres de rehabilitació de la masia de Torre Blanca s'acabaran a principis d'octubre. L'equipament acollirà el Servei d'Informació Juvenil (SIJ) i espais per a cursos i tallers. Una empresa s'encarregarà de la gestió de la masia, però la programació es discutirà en una assemblea d'usuaris.

Les obres de rehabilitació de la masia han consistit en el reforçament de l'estructura de l'edifici, l'adequació dels espais interiors i la instal·lació d'un ascensor per garantir l'accessibilitat. Aquestes actuacions ja estan pràcticament enllestides i l'equip de govern preveu finalitzar l'obra a finals d'aquest mes o, a tot estirar, a principis d'octubre.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha repassat els serveis que acollirà la masia a l'informatiu juvenil 'Generació 91.5' d'aquesta emissora.

Toni Ramon

Hi trobarem el SIJ, sales i espais per a cursos i tallers, espais per a entitats i un servei de bar.


En una segona fase es construirà una sala annexa de més de 500 metres quadrats. L'espai tindrà capacitat per a 200 persones i podrà servir de sala d'actes i espai polivalent. L'Ajuntament preveu que aquest edifici estigui construït el gener del 2007.

Toni Ramon ha explicat que els usuaris de la masia tindran un paper protagonista en la definició de la programació d'activitats.

Toni Ramon

La proposta de l'Ajuntament és buscar una empresa externa que gestioni l'espai, però amb la condició de crear una assemblea d'usuaris.


L'Ajuntament ja ha convocat el concurs públic per adjudicar la gestió de la masia de Torre Blanca i està a l'espera de rebre ofertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.