El CPA estrenarà la nova seu a l'octubre


  • Comparteix:

El Centre Popular Andaluz (CPA) obrirà les portes del nou local el proper octubre. La nova seu, ubicada a l'avinguda Francesc Macià, comptarà amb una àmplia oferta de serveis a l'abast de la ciutadania. L'1% de recaptació dels ingressos anuals del CPA anirà destinat, amb tota probabilitat, a ASDI.

Després de cinc anys, el CPA veurà fet realitat el somni de la nova seu. L'operació ha estat possible gràcies a un acord amb l'Ajuntament i Promusa a través del qual el centre ha venut a l'empresa municipal les antigues instal·lacions per a fer-hi pisos, i a canvi l'empresa municipal assumeix les obres de construcció del nou local.

Les instal·lacions, de 1.000 metres quadrats de superfície, consten d'una sala polivalent, un auditori amb 180 butaques fixes, una sala de lectura, una biblioteca amb cinc ordinadors i servei gratuït d'internet, vestuaris amb dutxa i un bar-restaurant, entre d'altres. Precisament, serà aquest bar-restaurant el primer servei a entrar en funcionament el proper octubre.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', el president del CPA, Antonio Rodríguez, explica que el nou centre estarà al servei de la ciutadania.

Antonio Rodríguez

Totes les enitats que vulguin gaudir de les nostres instal·lacions les tindran a la seva disposició quan ho demanin.


Una de les principals novetats d'enguany és que el CPA destinarà l'1% de recaptació dels ingressos anuals a ASDI. Segons Rodríguez, la ciutat ha d'estar orgullosa de tenir un centre com aquest.

Antonio Rodríguez

Volem que la ciutat se senti orgullosa de tenir un centre andalús solidari.


La inauguració oficial de la nova seu està prevista per al novembre, però encara falta concretar la data exacta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.