L'Ajuntament responsabilitza la promotora del mal funcionament del sistema d'aigües reutilitzabes de Coll Favà


  • Comparteix:

El mal funcionament del sistema de reutilització d'aigües grises en alguns habitatges de Coll Favà és responsabilitat de l'empresa promotora. Així ho ha declarat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, que ha limitat el paper de l'Ajuntament a la mediació entre els veïns afectats i l'empresa. Pomar ha anunciat que Vèrtix ja s'ha compromès a buscar una solució al problema.

La responsabilitat del mal funcionament del sistema de recuperació d'aigües de Coll Favà és de Vèrtix. El paper de l'Ajuntament s'ha limitat a marcar les directrius en l'ordenança municipal, segons ha explicat Eduard Pomar. Per tant, l'Ajuntament considera que la comunitat de veïns afectats ha de reclamar a l'empresa promotora si algun servei no funciona.

Escoltem el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

L'Ajuntament no té cap culpa que el sistema no funcioni perquè l'ordenança marca els criteris i no facap instal·lació. L'únic que podem fer és mediar.


L'ordenança municipal defineix les directrius sobre energia solar i reutilització d'aigües que han de seguir les noves construccions.

Davant el problema de Coll Favà, el consistori mediarà entre l'empresa promotora i els veïns afectats. L'empresa Vèrtix ja s'ha compromès a buscar solucions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.