La 'Nit més Jove' inicia el curs amb els ulls posats en la imminent obertura de la masia de Torre Blanca


  • Comparteix:

La 'Nit més Jove' comença el curs amb la mirada posada en la reobertura de la masia de Torre Blanca. L'equipament municipal, que es podria inaugurar a finals d'any, obrirà una nova etapa per a les activitats juvenils ja que s'hi podran programar activitats setmanals. El concurs públic per a la gestió dels serveis de la Masia Torre Blanca ja s'ha obert.

Com és habitual, cada darrer divendres del mes la nostra ciutat celebra la 'Nit més Jove'. En aquesta ocasió els curtsmetratges europeus i nord-americans, així com un torneig d'esgrima lúdica, han estat els plats forts de les activitats programades en aquest inici de curs. Un inici que ha estat marcat, sobretot, per la propera reobertura de la Masia Torre Blanca.

L'equipament juvenil permetrà, segons el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, un canvi de format en el programa de lleure alternatiu que passarà d'activitats mensuals a setmanals.

Toni Ramon

Les activitats de lleure alternatiu, tallers, cinema i conferències es podran donar durant tot el mes. L'obertura de la Meria Torreblanca millorarà molt l'oferta


Toni Ramon ha assegurat que l'Ajuntament vol continuar impulsant el lleure alternatiu i participatiu. La gestió de la masia de Torre Blanca estaran gestionats per una entitat externa i per aquest motiu en les bases del concurs, que ja està obert, s'ha fixat un compromís d'obrir projecte participatius.

Toni Ramon

La gestora dels serveis de la Masia Torreblanca serà l'encarregada del lleure alternatiu amb un compromís exprés d'obrir un projecte partcipatiu pels joves.


El consistori preveu que la masia de Torre Blanca s'obrirà a finals d'any, malgrat que en un principi es va anunciar que aquest equipament estaria llest a finals de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.