Dos policies locals patrullaran en bicicleta per garantir la seguretat a les zones forestals


  • Comparteix:

Dos policies locals patrullen amb bicicleta per garantir la seguretat a les zones forestals i parcs públics, i per denunciar actituds incíviques. L'anunci l'ha fet l'alcalde, coincidint amb la festa dels patrons de la policia, alhora que ha garantit que la dotació del cos s'ampliarà fins arribar als cent agents.

Aquest any el contingent de policies s'ha ampliat amb 6 agents nous, segons un compromís de l'Ajuntament del novembre passat que ha anat acompanyat d'inversions tecnològiques i d'una renovació de la flota. Segons el cap de la policia local, Moisès Simón, aquest reforç està facilitant la feina dels agents de seguretat:

Moisés Simón

L'Ajuntament de Sant Cugat ha estat aquest any molt generòs amb la Policia Local i ha incrementat els efectius humans i tècnics


Per la seva part, l'alcalde ha reiterat la necessitat que el govern central ampliï la dotació de policies Nacionals, tot i lloar la feina de la caserna de Sant Cugat. Lluís Recoder ha assegurat que es continuaran ampliant els recursos de la policia local, i ha explicat el sentit dels dos nous agents, que circulen en bicicleta.

Lluis Recoder

La novetat del dia són les dues bicicletes que estan pensades de manera especial per una ciutat com la nostra, que té molts metres de zona verda


Lluís Recoder ha agraït la feina dels 69 agents de la policia local i de la resta de forces de seguretat que treballen a Sant Cugat. Durant la recepció que oferia la policia local, l'Alcalde ha lliurat una placa commemorativa pel cos de Voluntaris de Protecció de Civil per la seva feina desinteressada al servei de la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.