Els millors perfums del món s'exposen aquest diumenge al Mercantic

Societat

Publicat el 5/oct/06 per Cristina Cullell

Mercantic acull aquest diumenge la quarta trobada internacional de col·leccionistes de perfums. Una vintena d'expositors, amb més de 15.000 peces de diferents països, transportaran els visitants per la història dels olors. Aquest any, la mostra monogràfica serà per a l'empresa espanyola Mirurgia.

Cada moment històric té els seus protagonistes i les seves olors i això els col.leccionistes de perfums ho saben bé. Per aquest motiu, diumenge el Mercantic acollirà la quarta la trobada de col·leccionistes de perfums, on es podran trobar olors d'essències de diferents països o altres que fa temps formen part del nostre ambient olfactiu.

Els perfums de col·lecció, a diferència dels comercials, porten història en els seus envasos i, sobretot, en les seves olors. Ho explica la directora del Mercantic, Cristina Planes.

Crisitna Palnes

Són molts els perfums que tenenuna història fascinant. Molts ens han acompanyat en els esdeveniments històrics i els canvis socials.


Els perfums més comercials també tindran un lloc destacat. Marques clàssiques del món de la cosmètica com Christian Dior, Givenchy, Cartier o Nina Ricci seran olors destacades en aquesta trobada al Mercantic. Aquest any l'empresa espanyola de cosmètica Mirurgia protagonitzarà la mostra monogràfica, que farà un repàs per la història de la marca.