Els alcaldes de Sant Cugat i d'Alba anuncien que l'agermanament es farà oficial l'any vinent


  • Comparteix:

L'agermanament entre Sant Cugat i el municipi piamontès d'Alba serà una realitat l'any 2007. Així ho han anunciat els respectius alcaldes durant la recepció oficial que l'Ajuntament d'Alba ha fet aquest dissabte a la delegació santcugatenca que aquest cap de setmana visita la ciutat italiana.

Durant l'acte institucional celebrat a l'Ajuntament d'Alba, els dos alcaldes han anunciat que ja s'està treballant en l'agermanament i que aquest es farà oficial durant l'any vinent.

Així ho ha dit l'alcalde d'Alba, Giussepe Rossetto.

Giussepe Rossetto.

Serà al 2007 l'any en què formalitzarem els nostres vincles i ho farem per deure d'hospitalitat, primer a Espanya i després a Itàlia


De la seva banda, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha assegurat que després d'aquesta visita l'agermanament entre les dues ciutats ja estarà prou madur.

Lluís Recoder

Jo espero que amb aquesta visita ja puguem arribar a un acord que formalitzi aquest noviatge i puguem fixar una data. Aquest ha estat l'objectiu, ja compartim moltes coses i en compartirem més


La visita de la delegació santcugatenca a la ciutat piamontesa continua aquest dissabte amb una exhibició de les noies de la Gimnàstica Rítmica del Club Muntanyenc i, a la nit, amb la participació dels Bastoners de Sant Cugat a la Nit Blanca d'Alba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.