Sant Cugat ja compta amb un agent d'igualtat


  • Comparteix:

Sant Cugat compta amb un agent d'igualtat que dóna suport a la implantació del Pla Municipal per a la Igualtat Dona-Home. Així s'ha explicat en la presentació de del tercer cicle de conferències 'Dona i Salut' que es durà a terme tots els dimarts entre aquest mes i el maig de l'any vinent. En aquesta ocasió, el Club Muntanyenc acollirà les conferències en lloc de la Casa de Cultura com s'ha fet en els darrers anys. La primera conferència tindrà lloc el proper dimarts 17 d'octubre.

L'Ajuntament s'ha beneficitat de les ajudes de la Diputació de Barcelona en matèria d'igualtat de gènere i que s'han concretat en la contractació d'un agent d'igualtat que haurà de facilitar la implantació del Pla Municipial per a la Igualtat Dona-Home. Així ho ha donat a conèixer aquest dimecres la regidora Marta Subirà, en la presentació de les jornades de 'Dona i Salut' ,que en aquesta tercera edició tindran lloc al Club Muntanyenc, concretament l'espai Montblanc.

Les conferències 'Dons i Salut' volen difondre els bons hàbits i la vida saludable, sobretot entre les dones. L'alcalde Lluís Recoder insisteix que la millor eina per assolir aquest objectiu és la prevenció.

Lluís Recoder

La millor eïna és la prevenció i l'adquisició d'hàbits saludables. Penso que cal un canvi d'actitud general en tota la societat.


En total, seran vuit xerrades de caire divulgatiu que tindran lloc cada dimarts fins al maig del 2007. El proper dimarts 17 d'octubre tindrà lloc la primera xerrada sota el títol 'No puc més. M'enfilo per les parets' a càrrec del psiquiatre Joan Creixell.

Dr. Joan Creixell

Per a mi és més difícil perquè no es parla de forma acadèmica però així s'arriba a més gent i aixó és més important.


Els temes que completen aquest primer trimestre de xerrades són els trastorns alimentaris i la menopausa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.