40 entitats de Sant Cugat ja tenen web al portal d'entitats promogut per l'Ajuntament


  • Comparteix:

La Diputació de Barcelona ha pres aquesta iniciativa com a exemple i oferirà un servei similar als municipis de la demarcació

La Diputació de Barcelona ha pres aquesta iniciativa com a exemple i oferirà un servei similar als municipis de la demarcació

Prop de 40 entitats de la ciutat han creat ja la seva pàgina web al Portal d'Entitats. La iniciativa es tira endavant gràcies als tallers de creació de webs que, de forma gratuïta, ofereix l'Ajuntament. El portal, que es va posar en marxa fa 9 mesos, servirà d'exemple per la Diputació de Barcelona.

Des del setembre, s'han reprès els tallers de creació de webs que l'Ajuntament ofereix de forma gratuïta a les entitats i associacions de la ciutat, entre les quals hi ha Intermón Oxfam i el taller Jeroni de Moragas.

Aquesta iniciativa permet aprendre a crear i mantenir amb facilitat la web sense necessitat de coneixements de programació. A més, el portal ofereix la possibilitat de publicar notícies, l'agenda i enllaços de servei al portal associatiu. Ho explica el regidor de Participació Ciutadana, Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

L'objectiu és que les entitats es donin a conèixer a la xarxa i comparteixin informació. És una eina molt útil i bona.


Donat l'èxit que ha tingut el portal de Sant Cugat, la Diputació de Barcelona ha seguit amb interès aquesta iniciativa pilot i n'ha adquirit la llicència per oferir el mateix portal associatiu als municipis de la demarcació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.