Denuncien el conserge del camp de futbol de Mira-sol per agressió


  • Comparteix:

El coodinador de l'equip de Futbol Base del Mira-sol, Antonio Fernández, ha denunciat el conserge del camp de futbol del districte per haver-lo agredit quan es disposaven a jugar un partit amb els Veterans del Mira-sol Baco. Des de l'Ajuntament s'ha obert un expedient per aclarir els fets, i si és necessari, aplicar la sanció corresponent.

Els fets van tenir lloc el diumenge 8 d'octubre a dos quarts de 9 del matí, quan Antonio Fernández, va anar a disputar un partit amb els veterans del Mira-sol Baco. Fernández ha explicat que va requerir els serveis del conserge perquè les línies del camp no es veien bé i no s'havien retirat les porteries de futbol set del camp, que impedien el joc. Va ser aleshores quan, segons ha explicat, el conserge va increpar-lo i es va produir una baralla que acabar amb agressió.

Antonio Fernández

Em va dir que no era ningú per dir-li el que havia de fer, el vaig insultar i em va donar tres cops de puny al pòmul.


Fernández ha explicat que després dels incidents, va ser atès al CAP i posteriorment va denunciar l'agressió a la policia estatal. El coordinador del futbol base del Mira-sol assegura que en altres ocasions ja havien tingut problemes alhora de requerir els serveis del conserge.

Davant d'aquesta situació, l'alcalde ha explicat que ja s'ha obert un expedient per mirar d'aclarir aquests fets i un parell d'incidents recents més relacionats amb aquest treballador. Lluís Recoder ha recordat que s'ha d'aplicar sempre la presumpció d'innocència però ha lamentat que es donin situacions com aquesta en un equipament municipal i amb la implicació d'un funcionari municipal.

Lluís Recoder

Em sembla realment greu i lamento molt que això hagi passat en un equipament esportiu municipal i que un directiu d'un club esportiu s'hagi vist maltractat per un funcionari municipal


L'alclade ha afegit que caldrà veure les conclusions de l'expedient però que, en cas de confirmar-se la denúncia, per part de l'Ajuntament això podria acabar amb una sanció important. D'altra banda, un cop feta la denúncia a la policia estatal, el procés també pot seguir per la via judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.