Recoder no entèn per què es redueix el nombre de Mossos assignats a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'alcalde espera que la reducció del número d'efectius dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat no tingui efectes negatius en seguretat. Segons l'última dada oficial, es destinaran 67 agents del cos policial a Sant Cugat en comptes dels 85 previstos inicialment. Recoder confia que, a partir del desplegament de l'1 de novembre, faci bé la seva feina, tot i la reducció de policies.

El nombre de Mossos d'Esquadra destinats a Sant Cugat s'ha reduït en relació amb la planificació inicial. Segons l'alcalde, hi haurà 67 agents assignats a la comissaria de Can Vernet i no 85 com havia previst la Generalitat el 2004.

Recoder espera que a partir del dia 1 de novembre els Mossos facin la seva feina 'correctament'. L'alcalde considera que alguna cosa ha passat perquè, finalment, el departament d'Interior hagi rebaixat de 85 a 67 el nombre d'agents a la ciutat.

Lluís Recoder

Que vinguin i que facin la seva feina correctament. Si la Generalitat va dir que venien 85 era per alguna cosa. Si ara s'ha reduït a 67 alguna cosa que no acabem d'entendre deu haver passat.


L'alcalde ha explicat que fa temps que mantenen reunions amb membres d'aquest cos policial i fins i tot ja han començat a treballar per coordinar la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. A més, Recoder ha explicat que també han presentat els Mossos als diferents col·lectius ciutadans.

Lluís Recoder

Hem tingut diverses reunions amb els Mossos i a més ja han començat a treballar a nivell de coordinació de forces. També els estem presentant als diferents col·lectius ciutadans.


Els Mossos d'Esquadra assumiran les funcions de seguretat ciutadana al Vallès Occidental a partir de dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.