Recoder no entèn per què es redueix el nombre de Mossos assignats a Sant Cugat

Societat

Publicat el 26/oct/06 per Mar Castro

L'alcalde espera que la reducció del número d'efectius dels Mossos d'Esquadra a Sant Cugat no tingui efectes negatius en seguretat. Segons l'última dada oficial, es destinaran 67 agents del cos policial a Sant Cugat en comptes dels 85 previstos inicialment. Recoder confia que, a partir del desplegament de l'1 de novembre, faci bé la seva feina, tot i la reducció de policies.

El nombre de Mossos d'Esquadra destinats a Sant Cugat s'ha reduït en relació amb la planificació inicial. Segons l'alcalde, hi haurà 67 agents assignats a la comissaria de Can Vernet i no 85 com havia previst la Generalitat el 2004.

Recoder espera que a partir del dia 1 de novembre els Mossos facin la seva feina 'correctament'. L'alcalde considera que alguna cosa ha passat perquè, finalment, el departament d'Interior hagi rebaixat de 85 a 67 el nombre d'agents a la ciutat.

Lluís Recoder

Que vinguin i que facin la seva feina correctament. Si la Generalitat va dir que venien 85 era per alguna cosa. Si ara s'ha reduït a 67 alguna cosa que no acabem d'entendre deu haver passat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcalde ha explicat que fa temps que mantenen reunions amb membres d'aquest cos policial i fins i tot ja han començat a treballar per coordinar la Policia Local i els Mossos d'Esquadra. A més, Recoder ha explicat que també han presentat els Mossos als diferents col·lectius ciutadans.

Lluís Recoder

Hem tingut diverses reunions amb els Mossos i a més ja han començat a treballar a nivell de coordinació de forces. També els estem presentant als diferents col·lectius ciutadans.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els Mossos d'Esquadra assumiran les funcions de seguretat ciutadana al Vallès Occidental a partir de dimecres.