ICV-EA celebra que ara es permeti instal·lar ascensors a edificis antics


  • Comparteix:

L'àrea d'Urbanisme permet la instal·lació d'ascensors als edificis antics de la ciutat. La decisió de l'equip de govern és resultat d'una proposta d'ICV-EA. La normativa urbanística impossibilitava fins ara instal·lar ascensors als habitatges antics.

El portaveu municipal d'ICV-EA, Xavier Boix, va demanar, fa un any i mig, una modificació de la normativa urbanística per permetre la instal·lació d'ascensors. L'àrea d'Urbanisme ha decidit aplicar la normativa de rehabilitació, que possibilita la construcció d'aparells elevadors.

Segons els ecosocialistes, la mesura permetrà garantir l'accessibilitat a tots els habitatges de la ciutat. En aquest sentit, Boix demana que l'Ajuntament informi de les ajudes que atorga la Generalitat per instal·lar ascensors.

Xavier Boix

Les llicències les ha d'atorgar Urbanisme. Per tant, demanem que aquesta àrea informi de les subvencions.


El departament d'Habitatge de la Generalitat ofereix ajuts per instal·lar ascensors a edificis antics des de fa tres anys.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.