Ràdio Sant Cugat participarà al congrés de ràdio municipal amb una ponència sobre 'ràdio i internet'


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat exposarà la seva experiència a Internet al tercer Congrés de Ràdio Municipal. La trobada tindrà lloc aquest divendres i dissabte a la torre Agbar de Barcelona i vol servir per enfortir els enllaços entre les emissores i analitzar els nous reptes del sector.

Ràdio Sant Cugat serà present al tercer Congrés de Ràdio Municipal. La nostra emissora és l'encarregada, conjuntament amb Catalunya Ràdio i Vilaweb, de conduir la taula rodona 'Internet: el futur de la ràdio local?'. La sessió comptarà amb la intervenció del director de Ràdio Sant Cugat, Xavier Fornells, i del sotsdirector de l'emissora, Esteve Sala.

Sala, explica la contribució de Ràdio Sant Cugat.

Esteve Sala

Des de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya han pensat que l'experiència de Ràdio Sant Cugat podria ser útil a altres emissores.


Aquesta edició del congrés se celebra a la torre Agbar de Barcelona aquest divendres i dissabte. Sota el lema 'Cap a un nou escenari en la comunicació de proximitat', la trobada pretén enfortir els llaços entre les emissores de proximitat dels Països Catalans i reflexionar sobre els nous reptes del sector, com la qualitat de l'oferta i l'ús de les noves tecnologies.

Precisament, Sala explica l'aposta de Ràdio Sant Cugat per les noves tecnologies.

Esteve Sala

Nosaltres hem fet una aposta decidida per internet i les noves tecnologies i ens ha sortit bé.


Els organitzadors han explicat que la ràdio local es troba davant un nou escenari comunicatiu amb l'arribada de la TDT, que permetrà a les emissores municipals recuperar el protagonisme en el paper de la comunicació de proximitat.

A més de la taula rodona sobre Internet, n'hi haurà tres més que tractaran l'oferta i la demanda, el compromís amb l'audiència i el paper de l'administració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.