Les oficines de l'EMD de Valldoreix es traslladen a un espai provisional


  • Comparteix:

Les oficines de l'EMD de Valldoreix s'han traslladat a unes dependències provisionals a la plaça Pompeu Fabra. La mesura permetrà finalitzar les obres de l'edifici Vall d'Or, on s'ubicaran els serveis de l'entitat municipal a partir del març de l'any vinent.

El trasllat de les oficines garantiran la seguretat dels treballadors i dels veïns de la zona. Amb la finalització de les obres, l'edifici Vall d'Or es convertirà en la seu institucional de l'EMD de Valldoreix. L'espai també acollirà un escola de música, un punt de lectura i dependències per a la policia local. A més, comptarà amb diverses sales polivalents per acollir les juntes de veïns i un servei de restauració.

Segons l'EMD de Valldoreix, la rehabilitació de Vall d'Or pretén solucionar la manca d'equipaments socials i culturals del territori.

Escoltem la presidenta de l'entitat municipal, Montserrat Turu.

Montserrat Turu

Seguim oferint els nostres serveis als administrats en unes oficines provisionals situades davant de l'edifici de Vall d'Or.


L'EMD de Valdoreix ha decidit iniciar els treballs d'adequació de l'espai Vall d'Or després d'haver comprat l'edifici l'any passat. Les obres de rehabilitació tenen un pressupost de 850.000 euros. La Diputació de Barcelona pagarà una quarta part del cost dels treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.