La pista de gel tornarà a Valldoreix per Nadal


  • Comparteix:

La pista de gel de Valldoreix tornarà aquest hivern, després del parèntesi de l'any passat per manca de pressupost. L'espai s'inaugurarà amb l'exhibició de l'escola de patinatge del FC Barcelona. La pista s'instal·larà al poliesportiu de Valldoreix i tindrà una superfície de 600 metres quadrats, amb una capacitat per a més de 200 patinadors.

Valldoreix torna a donar aquestes festes de Nadal una oportunitat a les pesones que vulguin aprendre a patinar o perfeccionar el seu estil. Tal com explica la vocal de l'EMD de Valldoreix, Mercedes Rojo, l'organització ha superat els problemes econòmics que van impedir l'obertura de la pista l'any passat.

Mercedes Rojo

L'any passat estavem pendents de temes econòmics i ara gràcies als esponsors amb les entrades al final no és una despesa tant gran.


La pista de gel obrirà del 16 desembre al 6 de gener, però el 23 de desembre s'inaugurarà oficialment amb l'actuació de l'escola de patinatge del FC Barcelona. Els organitzadors pretenen arribar als 10.000 patinadors durant les vacances de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.