La masia Torre Blanca entrarà en funcionament a mitjans de desembre


  • Comparteix:

La masia de Torre Blanca acollirà activitats a partir de la segona quinzena de desembre. La junta de govern encara ha de decidir l'empresa que gestionarà la instal·lació. La masia celebrarà aquest diumenge una jornada de portes obertes per donar a conèixer l'equipament a associacions juvenils i veïnals.

La rehabilitació de l'edifici original de la masia està a punt de finalitzar i començarà la seva activitat a mitjans de desembre. Mentrestant quedarà pendent la construcció d'un espai polivalent annex a la masia. Les obres de la sala impediran l'ús de l'espai lliure a l'entorn de les instal·lacions. Està previst que els treballs de construcció de l'annex acabin durant el primer trimestre del 2007.

Escoltem l'alcalde Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Volem que els serveis relacionats amb el jovent es traslladin a la masia Torre Blanca.


L'equip de govern haurà de decidir ara quina empresa s'encarrega de gestionar la masia. Iniciatives i Programes, i Ateneu Santcugatenc es disputen la gestió de l'espai.

Toni Ramon és tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut.

Toni Ramon

Ara cal decidir quina empresa s'encarrega de gestionar l'espai.


La masia acollirà aquest diumenge una jornada de portes oberts. D'aquesta manera, es vol donar a conèixer l'espai a les entitats veïnals i juvenils. Les instal·lacions estaran obertes d'11 del matí a 2 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.