El PSC torna a demanar un accés a l'estació de Renfe des de Can Magí

La manca d'una tanca permet travessar la via del tren

Societat

Publicat el 14/nov/06 per Josep Gimeno

El PSC reclama a l'Ajuntament que construeixi un accés directe del barri de Can Magí a l'estació de Renfe. Els socialistes també demanen que s'instal·li una tanca de protecció a la via ferroviària entre la parada del tren i la benzinera de Roquetes.

El PSC insisteix en la necessitat de construir una via que uneixi Can Magí i l'estació de ferrocarrils. Segons els socialistes, Renfe ha autoritzat l'Ajuntament a construir-hi un accés, però l'equip de govern no vol assumir la despesa de l'obra.

El portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, demana a l'equip de govern la construcció del camí, tot i no ser competència municipal.

Salvador Gausa

No hi ha un camí d'accés entre el barri i una estació de tren situada a 300 metres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els socialistes també reclamen a l'Ajuntament la instal·lació d'una tanca protectora entre l'estació de tren i la gasolinera de Roquetes. Segons el PSC, aquesta mesura acabaria amb el perill que veïns i alumnes de l'escola Viaró travessessin la via del tren per anar a l'estació de servei.

Segons el portaveu del PSC, l'Ajuntament té l'obligació de garantir la seguretat en aquest espai.

Salvador Gausa

L'Ajuntament té l'obligació que hi hagi una tanca de seguretat a la via del tren.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PSC també denuncia el mal estat de les voreres de l'avinguda de Roquetes. Segons els socialistes, la manca de manteniment de la via obliga els veïns a caminar per la carretera, malgrat circular-hi vehicles.