Sant Cugat dedicarà la primera setmana de desembre a les persones amb discapacitat


  • Comparteix:

L'Ajuntament, conjuntament amb les entitats, organitzarà al desembre la primera edició de la Setmana de la Discapacitat. Així ho ha avançat a Ràdio Sant Cugat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs. Els actes començaran el 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional dels Discapacitats.

Sensibilitzar i informar als santcugatecs sobre la discapacitat. Aquest és l'objectiu que persegueix la primera Setmana de la Discapcitat que organitzarà l'Ajuntament en el marc de la Taula de Persones amb Discapacitat per aquest mes de desembre. El conjunt d'activitats d'aquests dies estan orientades a que la societat assumeixi com a propis els problemes de les persones amb discapacitat.

El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha concretat al magazín 'Sant Cugat a fons' els objectius que es persegueixen amb aquests actes.

Enric Tomàs

Dia a dia treballem per siblitazar i donar a conèixer aquest segement de la població. Aprofitem aquestes efemèrides per aprofundir en aquest tema.


El tret de sortida de les activitats coincidirà amb el Dia Internacional de la Discapacitat, el 3 de desembre. Els actes s'allargaran durant la primera setmana de desembre. Enric Tomàs avança en què consistirà la iniciativa.

Enric Tomàs

La capmanya barrejarà informació i sensibilització. En concret s'exposaran exemples de difucultats concretes.


Ràdio Sant Cugat col·laborarà amb la iniciativa. El magazín 'Sant Cugat a fons' emetrà una entrevista diària sobre temes relacionats amb la discapacitat i informarà en profunditat sobre les diferents activitats que se celebrin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.