ASDI celebra el 26è sopar benèfic de l'entitat aquest dissabte


  • Comparteix:

L'Associació pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) celebra aquest dissabte el 26è sopar benèfic amb la mirada posada en la construcció de la futura llar-residència. L'Hotel Campus de Bellaterra acollirà aquesta tradicional trobada, que servirà per cloure els actes del 25è aniversari de l'entitat.

La construcció de la futura llar-residència d'ASDI centrarà les activitats del seu tradicional sopar benèfic, que enguany arriba a la 26a edició. Una subhasta de quadres, la popular tòmbola i les donacions realitzades durant el sopar suposaran un nou impuls per finançar aquest equipament.

Malgrat que la Generalitat encara ha de definir les línies bàsiques del projecte, la futura llar-residència ja té més sol·licituds que places.

La presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' quina funció tindrà aquest nou centre de l'entitat.

Enriqueta Guarch

La llar residència és la casa dels nois i noies. Es lleven al matí i van al centre d'ocupació a la tarda tornen a casa seva.


El sopar benèfic comptarà amb la presència de la consellera de Benestar i Família en funcions, Carme Figueres; l'alcalde de la ciutat, Lluís Recoder, i altres autoritats municipals. L'organització preveu que 400 persones assisteixin al sopar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.