L'AJSC organtizen la '1a Jornada contra la violència masclista'


  • Comparteix:

Sota el lema 'Destruïm el patriarcat, acabem amb la violència masclista!' l'Assemblea de Joves de Sant Cugat ha preparat una sèrie d'actes emmarcats dins la 1a Jornada contra la violència masclista perquè els joves de la ciutat prenguin consciència d'aquesta situació.

Els actes de la 1a Jornada contra la violència masclista se celebraran un dia abans del dia internacional contra la violència de gènere, el divendres 24 de novembre. El programa d'activitats tindrà inici a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça dels Quatre Cantons on hi haurà una concentració i una exposició de denúncia de la violència masclista. Seguidament i al casal popular La Guitza es projectarà la pel·lícula 'Te doy mis ojos'. Els actes de la jornada contra la violència masclista acabaran amb un sopar al mateix casal La Guitza.

Un dels membres de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat, Marçal Pla, explica quins són els objectius de la jornada.

Marçal Pla

Aprofitant que el dia 25 és el dia Internacional contra la violència de gènere , vam decidir organitzar aquestes activitats per fer denúncia d'aquest greu problema.


L'assemblea de joves de Sant Cugat preveu que una cinquantena de joves participin en les diferents activitats programdes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.