350.000 microbombetes il·luminaran Sant Cugat aquest Nadal


  • Comparteix:

Un total de 350.000 microbombetes il·luminaran els carrers i places de Sant Cugat aquest Nadal. L'alcalde, Lluís Recoder, serà, un any més, l'encarregat d'encendre les llums el proper dimarts 5 de desembre en un acte festiu acompanyat d'una xocolatada i un espectacle infantil.

Un total de 352.026 microbombetes il·luminaran els carrers i les places de la nostra ciutat durant les festes nadalenques. L'Ajuntament ha instal·lat garlandes i plafons que desitgen unes Bones Festes, i cortines lumíniques als carres del centre de la ciutat.

Enguany l'il·luminat destaca pel seu disseny innovador i per constar d'elements de baix consum.

Amb l'objectiu d'estalviar energia els llums seran encesos entre les sis de la tarda i les onze de la nit, excepte la nit i el dia de Nadal, el dia de Sant Esteve, Cap d'Any i el dia de Reis que romandran enceses fins les dues de la matinada.

Enguany, a més, l'Ajuntament ha arribat a un acord amb la Federació de Comerciants de Sant Cugat per instal·lar decoració nadalenca en alguns carrers on anteriorment no n'hi havia, com els carrers Sabadell i Martorell, entre d'altres.

Així ho ha explicat la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Com a novetat podem veure unes garlandes noves de vinil. Aquest any hem arribat a un acord amb la federació de comerç i en alguns carrers on abans no hi havia llum ara n'hi haurà


Des de l'Ajuntament animen a tots els santcugatencs a participar de l'encesa de llums el proper 5 de desembre.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.